Οι συνδρομές χρεώνονται από την Apple ή την Google, όχι από εμάς, οπότε ακυρώνονται στον λογαριασμό του καταστήματός σας:
- iPhone/iPad: Ρυθμίσεις → το όνομά σας → Συνδρομές → myBabyNUTRI → Ακύρωση Συνδρομής.
- Android: Google Play → εικονίδιο προφίλ → Πληρωμές & συνδρομές → Συνδρομές → myBabyNUTRI → Ακύρωση.
Οι λειτουργίες Premium παραμένουν ενεργές μέχρι το τέλος της περιόδου για την οποία έχετε ήδη πληρώσει. Η διαγραφή της εφαρμογής δεν ακυρώνει μια συνδρομή.